Ervaringen

“In september kwam ik bij Care for Women Haarlem met vage vermoeidheidsklachten waar ik al veel te lang (lees: jaren) mee rond liep. Door Michelle leerde ik onder meer over het vrouwenhormoon oestrogeen en hoe dat hormoon het niveau van serotonine in je hersenen beïnvloedt. En laat dat “gelukshormoon” nou weer invloed hebben op je geheugen, stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, libido en eetlust. Het verbaasde mij dat ik over zoiets (sfeer-) bepalends zó weinig wist.
Eén van Michelles adviezen was om regelmatig kort en intensief te sporten (totaal buiten mijn comfortzone). Supergoed voor je hormonale balans, ik spreek uit ervaring. En heel belangrijk: weg vermoeidheidsklachten!” Fleur (37 jaar)

“Ik heb een heel prettig contact gehad met Michelle over mijn klachten. Michelle luistert goed en heeft aandacht en begrip voor je verhaal.
Ik heb geen ernstige klachten gelukkig maar ook juist dan is het heel fijn om erover te praten en te merken dat met kleine aanpassingen een groot resultaat kan worden behaald.
Als je werkt en het druk hebt, denk je dat je er geen tijd voor hebt. Maar ik heb het als een cadeautje ervaren om er tijd voor vrij te maken. Juist omdat je je daarna fitter gaat voelen als je de adviezen en tips van Michelle opvolgt.” Henriëtte (51 jaar)

“Ik ben behoorlijk jong in de overgang gekomen (midden 30) en hoewel ik al best veel wist over de overgang door ziekenhuisbezoeken in verband met mijn vervroegde overgang, vertelde Michelle tijdens de bijeenkomst voor mij nieuwe en nuttige informatie.
Het was prettig om met haar te spreken over mijn leven, mijn werk en de overgangsklachten die ik ervoer/ervaar. Door de tips toe te passen die ik van haar kreeg, heb ik gemerkt dat een aantal van mijn klachten, met name het gebrek aan energie, verminderd is.
Michelle heeft oog voor het feit dat je werk belangrijk voor je is maar ze heeft ook oor voor je emoties.” Ingeborg (40 jaar)

“Ik wist totaal niet wat ik hiervan kon verwachten. Ik wist wel dat ik wat hulp kon gebruiken met mijn overgangsklachten.
Michelle heeft me enorm geholpen, en ook mijn gezin, want wij zijn hier thuis 180 graden om! We zijn bewuster gaan eten/bewegen.
Ik heb het als zeer prettig ervaren om bij Michelle op “gesprek” te gaan elke keer, en zeker de weeg en meet momenten. Dit geeft je toch een stimulans!” Ariena (50 jaar)

https://app.evicare.nl/assets/files/embeddableButton.min.js insertButton(2250)” target=”_blank” rel=”noopener”>Maak een afspraak