Contact

Ik ben Michelle van Iersel,

het raakt me zo als ik vrouwen zie worstelen met zichzelf. Wanneer ze de menstruele cyclus en overgang als hinderlijk ervaren en zij daardoor niet optimaal van hun leven kunnen genieten. Daarom help ik deze vrouwen en geef ze advies over de natuurlijke veranderingen in het vrouwenlichaam.

RWF_0584

Het is mijn missie om alle vrouwen de juiste informatie te geven, zodat zij steun heeft, zich comfortabel in haar lijf voelt.

In mijn praktijk in Haarlem, aan het veld van de monumentale Ripperdakazerne, kunnen vrouwen in alle rust en ruimte hun verhaal aan mij kwijt. Ik bied een luisterend oor en maak een persoonlijk plan dat gemakkelijk toe te passen is in het dagelijkse leven.

Als zelfstandige oefentherapeut-Mensendieck heb ik ruime ervaring op het gebied van lichaamshouding en bewegen, zwanger-schapsbegeleiding, osteoporose en chronische stress. Ik heb de opleiding bij Care for Women afgerond. Hiernaast heb ik me gespecialiseerd in voeding en suppletie. Ook bied ik bedrijfstrainingen voor het thema ‘Werk en de Overgang’.

https://app.evicare.nl/assets/files/embeddableButton.min.js insertButton(2250)” target=”_blank” rel=”noopener”>Maak een afspraak

Heb je vragen over mijn begeleiding of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

t: 06 25144820
e: m.vaniersel@careforwomen.nl

Praktijkadres: Sint Jorisveld nr. 1, 2023 GD Haarlem

Maak een afspraak

Spreekuur houd ik doorgaans op woensdagochtend in Haarlem en op donderdagochtend in Velsen-Noord. Komt je dit niet goed uit, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om samen te zoeken naar een voor jou geschikt moment.

Tijdens de zomermaanden is de praktijk in Haarlem extra bereikbaar doordat Ankie Visser, specialiste en zeer gewaardeerde collega uit regio Leiden, op de zaterdagen spreekuur zal houden. Voor meer informatie over Ankie, zie:  http://careforwomenleiden.nl/

UW PRIVACY
Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat wij, als uw behandelend Care for Women specialisten, een dossier aanleggen. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. Als uw behandelend Care for Women specialisten hebben wij een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

Wij doen ons best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat wij:

  • zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke en medische gegevens,
  • er voor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens.
  • De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:
    Om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als de therapie is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar. Dit gebeurt alleen met uw expliciete toestemming.
    Voor het geanonimiseerde gebruik bij onderzoek. Uw gegevens zijn dan naar u niet herleidbaar en versleuteld.
    Een klein deel van de gegevens uit uw dossier wordt gebruikt voor de financiële administratie en rapportage, zodat wij, Care for Women of onze administrateur, een factuur kan opstellen, rapportages kan maken en een deugdelijke administratie kan voeren.

Als wij vanwege een andere reden gebruik willen maken van uw gegevens, dan zullen wij u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen. Deze gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 15 jaar bewaard.

PRIVACY OP DE ZORGNOTA
Op de zorgnota die u ontvangt staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden, zodat u deze nota kan declareren bij uw zorgverzekeraar.
• Uw naam, adres en woonplaats
• uw geboortedatum
• de datum van de behandeling
• een korte omschrijving van de behandeling